Reviews

Wij zijn benieuwd naar uw mening

Als u de dag goed kunt starten, kan onze dag al niet meer stuk! We zijn trots op onze klanten, zowel particulier als zakelijk en zowel voor ontbijt, lunch als verhuur. Wij willen dat u optimaal geniet, met het grootste gemak. En als we daar dan positieve reacties op krijgen, is dat de kers op de ontbijttaart!

Sylvia Verveer
Sylvia Verveer
2023-05-19
Goed ontbijt,
marina de groot
marina de groot
2023-05-10
Dikke 5 sterren voor Servus ontbijt Via google kwam ik op de site terecht. Heel veel keus uit verschillende ontbijtjes ( jaaa ook vega ! ) en ook nog eens de mogelijkheid tot extra dingen bijbestellen. Superleuk en voor een hele nette prijs Ik baalde ook best toen ik hoorde dat de door mij gekozen datum precies op de dag viel dat ze gesloten zijn. Maar wat een service, er kon een uitzondering gemaakt worden! Fijne communicatie via telefoon en whatsapp gehad. En dan het ontbijt : lekker groot en uitgebreid, broodjes, pancake, donut, zoet en hartig beleg, ei, sapje, melk, thee, tomaatjes,en ga zo maar door. Helemaal compleet en alle producten heerlijk vers. Leuke kaart erbij De ontvanger heeft er heerlijk van genoten. Ik ga hier zeker nog een keer een ontbijtje bestellen want het heeft mijn verwachtingen echt overtroffen
Wcbeheer Wcbeheer
Wcbeheer Wcbeheer
2022-10-23
Als je een top ontbijt wil dan moet je hier zijn top !!!
Jos Hümmels
Jos Hümmels
2022-09-19
Al diverse malen besteld en steeds weer prima. Lekker vers en overvloedig 👍🏻
Hanneke Blokland
Hanneke Blokland
2022-07-28
Leuk en lekker zeker een aanrader.
Manuela Vissers
Manuela Vissers
2022-07-18
Leuk concept, al diverse malen een ontbijt besteld en dierbaren ermee verrast. Leuk voor verjaardagen of een huwelijksverjaardag. Verse producten en broodjes, prima.
Ta Rebel
Ta Rebel
2022-06-28
Top ontbijtjes! Regelmatig besteld.
Teresa Rochester
Teresa Rochester
2022-04-14
Vaker ontbijt besteld en laten bezorgen naar familie of gewoon voor thuis. Heel snelle, netjes en frisse geleverde ontbijten. Mooi versierd met verjaardagen, Valentijnsdag en moederdag. Prettig ook nu dat er vega ontbijt is.
Miranda Grit
Miranda Grit
2022-02-12
Het goede start ontbijt is echt geweldig. Mijn moeder en zus hebben er van genoten. Het is zeer uitgebreid en heel goed verzorgd. De bezorger was ook netjes op tijd en heel vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Jannie van der Werff
Jannie van der Werff
2022-02-06
Ontbijt bij mijn ouders laten bezorgen i.v.m. 60 jaar getrouwd. Erg lekker en goed verzorgd, mooie kaart erbij. Bezorger was netjes op tijd.
× Hoe kan ik je helpen?