Ontbijt en lunch

Lunches

Breek de dag met een lach!

Bij Servus begrijpen we dat een zorgeloze middag net zo belangrijk is als een vlekkeloze ochtendstart. Daarom bezorgen wij met eenzelfde glimlach uw perfect samengestelde lunch, zowel bij bedrijven als bij particulieren. Geen gedoe met het zoeken naar een parkeerplek of het wachten in de rij bij de supermarkt.

Net zoals bij ons ontbijtaanbod, straalt onze passie voor variatie en kwaliteit ook uit in onze lunchselectie. Geniet van heerlijke broodjes en salades die niet alleen uw smaakpapillen verwennen, maar ook uw gezondheid bevorderen. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons gerust weten. Wij zorgen ervoor dat uw lunch precies zo wordt samengesteld zoals u dat wenst.

Bij Servus draait het niet alleen om het voedsel, maar ook om uw welzijn. We willen u inspireren om bewuste keuzes te maken en uw middag met energie te vervolgen. Onze lunch voorziet u van alle voedingsstoffen die u nodig heeft, zonder dat u de deur uit hoeft.

Waarom zou u uw middag laten verstoren door stressvolle momenten? Laat Servus u helpen om diezelfde glimlach van verrukking en tevredenheid op uw gezicht te behouden. Bestel uw complete lunch bij ons, en vergeet niet dat u ook extra’s kunt toevoegen zoals vers fruit, een verfrissend drankje of zelfs een persoonlijk kaartje.

Servus Ontbijtservice staat klaar om uw lunchverwachtingen te overtreffen en uw middag bijzonder te maken. Geniet van het gemak, de variatie en de kwaliteit die alleen Servus kan bieden. Laat uw middag stralen, dankzij Servus.

Voor welke lunch ga jij?

Onze lunches

Toch een zakelijk ontbijt?

Zakelijk

Voor ons werk zijn we steeds vaker op een andere locatie of moeten we zo vroeg beginnen dat het te vroeg is voor een compleet ontbijt.

Daarvoor zijn wij van Servus Ontbijtservice er. Uw ontbijt wordt op tijd en op elke gewenste locatie geleverd zodat u kunt genieten van een heerlijke en gezonde starter. Het wordt met zorg voor u samengesteld, zodat u alle nodige bouwstoffen binnenkrijgt om uw werkdag goed te beginnen.

× Hoe kan ik je helpen?