Skip links

Leveringsvoorwaarden

Bestellen:
Dit kan via ons bestelformulier, via e-mail info@servusontbijt.nl of telefonisch tussen 9:30 en 17:00 op nummer 0646 821 685

Bestellingen graag 24 uur van tevoren opgeven. Let op! Uw bestelling is pas definitief als u per e-mail een bevestiging heeft ontvangen en de betaling is verwerkt!
Wilt u voor de volgende dag een ontbijt bestellen, graag telefonisch contact opnemen, wij kunnen dan bekijken of dit nog is in te plannen.

Betalen:
Dit kan bij online bestellingen vooraf met een bankoverschrijving. Betaald U liever contant bij aflevering? Dat kan natuurlijk ook nog steeds. Laat dit alstublieft van tevoren aan ons weten, uw bestelling wordt anders niet uitgeleverd. Alle vermelde prijzen zijn in Euro’s inclusief BTW.

Bezorgen:
Wij bezorgen 7 dagen per week tussen 7:00 en 13:00 uur. Hierbij hanteren wij een marge van 30 minuten vóór en ná het gekozen tijdstip i.v.m. weersomstandigheden of verkeersdrukte. Uiteraard doen wij ons uiterste best om op de afgesproken tijd te leveren.

Annuleren:
Tot uiterlijk 24 uur van tevoren kunt u de bestelling kosteloos annuleren. Voor bestellingen die later geannuleerd worden, brengen wij 75% van de prijs in rekening. Uw annulering is pas verwerkt als u van ons een bevestigingsmail heeft ontvangen! Indien wij door onvoorziene omstandigheden niet kunnen leveren, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Kunnen wij niet tot een bevredigende oplossing komen, dan storten wij uiteraard het gehele bedrag per ommegaande terug op uw rekening.

Klachten:
Als u onverhoopt niet tevreden bent met de geleverde producten verzoeken wij u de klacht per ommegaande aan ons te melden. Wij kunnen dan gezamenlijk een oplossing zoeken. Tenslotte willen wij graag van alle klanten ook tevreden klanten maken!
Onze producten worden vers bereid op de dag van bezorging en zijn bedoeld voor onmiddellijke consumptie. Wij achten ons derhalve niet aansprakelijk voor eventuele nadelige gevolgen indien producten door u worden bewaard om op een later tijdstip te worden genuttigd. Vanzelfsprekend werken wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en met inachtneming van de algemeen geldende hygiënenorm (HACCP) voor de horeca.

Bezorgkosten:
Wij bezorgen in heel Zuid Holland. Bij het afrekenen worden de bezorgkosten berekend aan de hand van uw locatie.
In Vlaardingen en Schiedam is bezorgen gratis.